nieuws

ASR verkoopt aantal woningcomplexen

Beleggingen

ASR Vastgoed Vermogensbeheer heeft afgelopen maand een aantal complexen uit haar woningportefeuille verkocht.

ASR verkoopt aantal woningcomplexen

Zo is het woningcomplex aan de Batavierenstraat in Weert verkocht aan beleggingsmaatschappij Grouwels. Het betreft 25 grondgebonden woningen en twee garageboxen. In Kampen verkocht ASR Vastgoed Vermogensbeheer 51 appartementen. ABC Beleggingen in Arnhem voert het verkoopproces uit. Binnenkort wordt de verkoopportefeuille met meerdere woningcomplexen uitgebreid. De verkoop is bedoeld om de woningportefeuille te verjongen en focus aan te brengen. Het komende jaar worden 577 nieuwbouwwoningen opgeleverd, die ASR Vastgoed Vermogensbeheer weer aan haar portefeuille toevoegt.

Reageer op dit artikel