nieuws

Schipper Vastgoed koopt pand naast Capelle XL

Beleggingen

Schipper Vastgoed heeft een voormalig logistiek centrum van het Amerikaanse leger gekocht in Capelle aan den IJssel. Het gaat om een kantoor- en bedrijfsruimte van 7.700 m2 op 9.500 m2 grond naast woonboulevard Capelle XL. In het pand was het Military Surface Deployment en Distribution Command gevestigd.

Schipper Vastgoed bezit al objecten in Capelle XL en beschrijft de aankoop als mogelijk ‘vliegwiel’ voor de herontwikkeling van een deel van de meubelboulevard. Mahler Vastgoed Ontwikkeling heeft daarvoor de opdracht gekregen. Het voormalige Amerikaanse logistieke centrum zal na een opfrisbeurt tijdelijk fungeren als ‘ondernemershuis’, met ruimte voor bijvoorbeeld kantoren, grootschalige detailhandel, leisure en wellness. Huurprijzen beginnen bij 129 euro per maand inclusief servicekosten voor een ruimte van 12 m2, de overeenkomst is per maand opzegbaar.

FGH Bank financierde de aankoop. 3Stone Real Estate en Van Gool Elburg Vastgoedspecialisten adviseerden de verkoper bij deze transactie.

Reageer op dit artikel