nieuws

Particulier koopt Winkelcentrum ’t Schoot in Eindhoven

Beleggingen

Een particuliere belegger heeft winkelcentrum ’t Schoot aan de St. Trudostraat en Strijpsestraat in Eindhoven gekocht. Het winkelcentrum beslaat circa 2.700 m2 en is verhuurd aan onder andere Albert Heijn, Etos, Blokker en een aantal dagwinkels. Daarnaast bevinden zich boven het winkelcentrum enkele bedrijfsruimten van in totaal circa 700 m2, die gedeeltelijk zijn verhuurd.

Het winkelcentrum ligt in de wijk Strijp en heeft een wijkverzorgend karakter. Verkoper is NSI. De particuliere belegger werd voor deze verwerving inclusief due diligance en de herontwikkelingsvisie geadviseerd door WP Retail Development & Management. Voor de herontwikkeling gingen de particuliere belegger en WP Retail Development & Management een samenwerkingsovereenkomst aan.

Reageer op dit artikel