nieuws

DrieGasthuizenGroep verkoopt deel woningportefeuille

Beleggingen

Woningcorporatie Volkshuisvesting nam 249 woningen in de wijk Klarendal in Arnhem over van DrieGasthuizenGroep. Naast de overname van de 249 woningen gaat Volkshuisvesting de overige woningen van de Arnhemse DrieGasthuizenGroep beheren, onderhouden en bij mutatie verkopen.

DrieGasthuizenGroep verkoopt deel woningportefeuille

DrieGasthuizenGroep heeft als zorgorganisatie de keuze gemaakt om alleen woningen aan te houden waarin (op termijn) zorg kan worden verleend aan senioren. Daarom wordt een deel van de huurwoningen die niet ‘zorggeschikt’ te maken zijn, verkocht aan Volkshuisvesting.

Vanaf begin februari 2013 is Volkshuisvesting eigenaar van de woningen gelegen in de wijk Klarendal. De opbrengsten uit de verkoop investeert DrieGasthuizenGroep in de verbetering van zijn bestaande woningbezit en aan de bouw van nieuwe appartementen en zorgvoorzieningen in de Arnhemse wijken.

ABC Beleggingen begeleidde de verkoop namens DrieGasthuizenGroep. Het proces werd juridisch begeleid door Loyens & Loeff. De verkoop heeft plaatsgevonden via een besloten en gestructureerd verkoopproces, waarvoor een beperkt aantal kopers is geselecteerd.

Reageer op dit artikel