nieuws

Bouwinvest koopt AM-woningen Lent

Beleggingen

AM heeft aan Bouwinvest 26 woningen verkocht in het plan Park Lentse Veld in nieuwbouwwijk Laauwik in Lent (Nijmegen). Dat meldt de gebieds- en vastgoedontwikkelaar in een persbericht.

Bouwinvest koopt AM-woningen Lent

De woningen zijn bestemd voor verhuur in de vrije sector. Vastgoedvermogensbeheerder Bouwinvest plaatst de woningen in het Bouwinvest Dutch Institutional Residential Fund. Laauwik maakt deel uit van de gebiedsontwikkeling Waalsprong. Park Lentse Veld bestaat in totaal uit 109 woningen in een gevarieerde planopzet met rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, halfvrijstaande woningen en een urban villa met 22 appartementen.

De bouw van Park Lentse Veld begint in maart 2013. De verkoop van woningen van Park Lentse Veld aan particulieren is onlangs begonnen. De bouw van de eerste vijftien koopwoningen begint gelijktijdig met de bouw van de huurwoningen van Bouwinvest. Het aanbod bestaat uit verschillende typen rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en halfvrijstaande woningen. De eerste woningen in Park Lentse Veld worden volgens planning in het eerste kwartaal van 2014 opgeleverd. De bouw is in handen van BAM Woningbouw.

Reageer op dit artikel