nieuws

OVG verkoopt kantoor Sonion aan Fidelity

Beleggingen

Fidelity Worldwide heeft het kantoor van Sonion aan de Taurusavenue in Hoofddorp gekocht van OVG Real Estate. Het gebouw meet circa 4.800 m2, telt 96 parkeerplaatsen en is Breeam-NL Very Good gecertificeerd.

OVG verkoopt kantoor Sonion aan Fidelity

Het kent vier bouwlagen en bestaat uit laboratoria, researchfaciliteiten, kantoren en een half verdiepte parkeergarage.

Fidelity Worldwide Investments is op dit moment wereldwijd één van de grootste actieve aanbieders van financiële producten en diensten aan professionele cliënten, ondernemingen en particulieren, met een totaal beheerd vermogen van meer dan 180.4 miljard euro.

Het kantoor van Sonion is hun eerste onroerend goed-aankoop in Nederland. OVG werd bij de transactie geadviseerd door Boekel de Neree. Houthoff Buruma en Savills adviseerde Fidelity Worldwide Investment.

Reageer op dit artikel